Υλικά 250 γρ. φέτα 1/2 φλ. τσαγιού γιαούρτι 2 κ. σ. ελαιόλαδο Νιφάδες κόκκινου πιπεριού (προαιρετικά, για το σερβίρισμα) Εκτέλεση Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε έναν επεξεργαστή τροφίμων ή σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι να αποκτήσετε ένα λείο μείγμα. Αν η υφή είναι πολύ πηχτή, προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού νερό κάθε φορά μέχρι να φτάσετε στην επιθυμητή υφή. Μεταφέρετε σε ένα μπολ σερβιρίσματος και σερβίρετε με λίγο ελαιόλαδο και τριμμένες νιφάδες κόκκινου πιπεριού, αν τις χρησιμοποιήσετε.
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.